Jip en Janneke – Sinterklaas komt!

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

jip-en-jannekeTitel – Jip en Janneke – Sinterklaas komt!
Auteur – Annie M.G. Schmidt & Fiep Westendorp
Verschijningsjaar – 2012

Binnenkort is het sinterklaasfeest weer volop aanwezig in België en Nederland en daar horen natuurlijk ook leuke boekjes bij, want het is toch super leuk om uw kleine kind een verhaaltje te vertellen over Jip en Janneke en zo rond deze tijd kunt u dus met Jip en Janneke de avonturen rondom Sinterklaas vieren. Het is een klein boekje voor een kleine prijs om zo rond Sinterklaas tijd voor te lezen, of natuurlijk zelf laten lezen als ze dit al kunnen.

Samenvatting van het boek:

Sinterklaas komt! Jip en Janneke kunnen niet langer wachten Veel te vroeg zetten ze hun schoen en maken ze ruzie over welk liedje ze zullen zingen. Maar dan komt Sinterklaas eindelijk écht bij ze op bezoek en worden Jip en Janneke beloond met de allermooiste cadeaus.

Tien heerlijke sinterklaasverhalen met feestelijke prenten van Fiep Westendorp.

Het Sinterklaasfeest is elk jaar weer een groot feest voor uw kind. Met leuke verhalen over dit Sinterklaasfeest en alles wat erbij komt kijken maakt u het feest nog groter. Voor de jonge kinderen is het spannend en leuk. Met leuke verhaaltjes zoals Jip en Janneke – Sinterklaas komt! maakt u het toch wat eenvoudiger. Zorg er namelijk voor dat plezier hoog in het vaandel blijft staan. Sinterklaas met zijn zwarte pieten moeten namelijk synoniem staan voor kinderfeest! Het kinderfeest wat voor jong en oud plezierig moet zijn!

Kinderboeken
Logo
Shopping cart